Followers

gegaran

assalamualaikum...

firstly...aku nak sorry-sorry ngan kowang..
sebab buat kowang-kowang yang singgah blog niey rasa
ish...apa minah niey..blog kosong xberhupdate.
hey3..malehhh la nak singgah dah.
jangan..jangan...jangan  tak singgah..singgah la..
hope kowang jangan bosan masuk blog aku yang jarang berhupdate niey ehh..
huhuhu..sangat la berkecil hati..gara-gara xda peminat yang nak singgah.
hohoho...terlalu overdose kurasakan.

dah3..jangan nak merapu rapu cik intan!
aku sekeh kang free-free ja ilang gigi.
ok fine..sebenarnya aku nak cita sesuatu kat kowang..
petang tadi masa diriku ini sedang leka bersembang serba serbi
dengan cik nana & cik wafa aku terasa satu gegaran..
tapi buat-buat cool sebab tak da tanda-tanda pown yang diowang niey
nak tanya sesuatu...
dalam hati aku niey macam-macam anggapan yang kua..
''ish...awat pening..rasa macam bergoyang pown ada..
hurm..perasaan ja kowt...tapi..aku yang duduk xbetol kowt..
xda pa2 la..(ayat nak sedapkan hati..)''

tak sampai beberapa minit lepas tu,
adik aku call..dy tanya ada rasa gegar tak tadi?
aku pown automatik bagi taw kat dy..
yang aku pown rasa..tapi dok ingat tu cuma perasaan aku..
huhuhu...siyes takowt..

balik ja dari umah cik nana..aku masuk bilik..
tak sempat pown nak simpan barang..
roommate aku tanya..weyh ang rasa tak gegaran?
heboh la...dy bagitaw aku yang mulanya dy
ingat membe yang sorang tu goyang katil dy..
hahahaha..langsong tak boleh blahh...
kesian si kakak jadi mangsa.

tapi..apa-apa pown...
tu satu peringatan..


6 comments:

Zahora Ahyan said...

sm la. mesti 1st impression kita ingt kita khayal kn.. pening ke.. tp sbb lama.. tu la kita rasa benda tu gegaran.. alhmdulilah.. amaran tsunami dah dtrik blik.. semoga semua nya slmt.

intan izzaty said...

alhamdulillah..hope takda pa2...

Romeo Laut said...

Satu lagi blog yang tulis pasal gegaran. Arggghhhhhh... Nak singgah blog pun rasa sedih.

Romeo Laut said...

Apapun, tak ada kait mengait dengan entry blog saya sebab awak relax je pun. Jangan la kuat sangat terasa.. Dah tak lawa dah..

intan izzaty said...

thanks romeo laut..just tersentap sikit..

Realname Hidden said...

apesal hidden tak rasa gegaran tu langsung ek?mungkin tengah membongkang kot masa tu..hehe tapi terkejut gila bila mak kol tanya kat hidden ade rasa ke tak..