Followers

Selamat Hari Raya Warga Blog!

assalamualaikum...

sedar tak sedar...
kita dah pown dah sampai ke penghujung puasa..
waa...lagi bapa ari ja nak raya..
kan??

mesti ramai yang dok cibok nak
bersopping bagai...
aku?huhu..xsampai ag tahap nak bersopping niyh
xdak mood..ehh boleh ka camtu..
haa..lebih kurang la.

so,memandangkan kita dah nak raya niey..
intan izzaty niey nak la amek peluang
untuk ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin
pada suma blogger2..
sahabat handai..family tersayang..
dan yang mengenali diri ini..
dah ter'over niey..hehe
salah dan silap mohon dimaafkan ye.





kerja oh kerja..

assalamualaikum...

selamat awal pagi kengkawan!!
sengal betul aku pepagi niyh
sementara nak tunggu mak panggil bersahur,
kepala niey ligat 
dok fikir pasal kerja..bila nak dapat niyh..
bukan main susah nak dapat kerja sekarang kan.
bak kata bukan abang aku,huhu
BUKAN ABANG AKU.
kita yang kena cari kerja..
bukan kerja cari kita dik.
betul..memang tak la kan...
takkan kerja pulak nak cari aku!
mustahil..aku bukannya
princess or whatever..
sampai kerja pulak nak bertungkus lumus cari aku.

kang pelik pulak kalau tiba-tiba
kerja cari aku...maw terkejut beruk..
tapi kalau ya pown bersyukur la kan.hehe
melampau sunggoh ini budak malas.

huhu..actually dah bertungkus lumus
apply keja..tapi belum ada yang berkenan..
maybe..
tak da lagi owang yang nak panggil aku
g i/view..waa...member aku ada
dah yang jadi staff nurse..
PTPTN settle..
rezeki kan...tak dak sapa pown yang taw.
yang penting rezeki masing-masing..
sumanya dah tertulis kan.

tapi serius la...
mak aku, pagi petang siang malam
dok berpotpet potpet...
soh aku try lagi..
yuhuuu..cek dah cuba..
belum da rezeki kan.
sabo je la intan!

semoga dipermudahkan segala
urusan oleh ALLAH..