Followers

bUDAK bARU BelaJAR..

assalamualaikum..

have a nice day oulls...
aku busy sesangat 2-3 arie niey.
sampaikan tak menyempat nak hupdate..
huisshh siyes tak sempat.
mana tak nya...
dengan tugas management kat ward,
tak cukup dengan tu,
balik umah usung lagi 2-3 report untuk dijadikan 
report untuk kolej..heboh la kan??
nak cita jugak kat sini...

okeyh fine...arie pertama berjalan dengan lancarnya..
bak PELURU BERPANDU gitu...
walaupun TERTATIH-TATIH lagi 
untuk past report kat STAFF NURSE incharge.
huhuhu..tak mampu le nak 
past report macam dah tujuh tahun kerja der...
baru sehari...belum seminggu pown.

apa-apa pown APPRECIATE sangat kat staff nurse
yang sabo ja dengan kitowang yang
baru nak belajar niey..
still backup aku and kawan-kawan
 walaupown ada mulut-mulut
yang macam MURAI TERCABUT EKOR dok 
mengutuk and mengata..

heboh la kan...macam tak pernah jadi student.
student pown ada perasaan taw..
boleh tegur..but tegur la dengan cara elok.
tak pa...tak pa..untuk kebaikan..
aku terima seadanya.

1 comment:

Romeo Laut said...

hahahahah.... biasalah. mulut perempuan. hahah.