Followers

NEW YEAR!

ASSALAMUALAIKUM...

hye everybody...hihi
actually dah lama gila aku xusha blog niyh
so, dah masuk tahun baru niey..
NEW YEAR kan??
nak start type NEW entry balik...
harap-harap bukan sekadar 
''HANGAT-HANGAT TAIK AYAMMM''
eeeuuww...tak senonoh bebeno..
 
okey lah...actually banyak kenangan 2013
sebenarnya...ada pahit manis masam masin and so on!
huhu...macam-macam la kiranya..
but its okey...
 
banyak pengalaman orang kata...
hahaha...setiap yang berlaku tu kan bersebab
so tak kisah la..walaupon banyak yang
BITTER THAN SWEET!
its owesome what...
 
kalau nak cerita pasal yang bitter2 tu panjang kan..
sedih pulak ati kitee nanti..
yang lepas jangan dikenang tak gitu??
cuma perlu forward ke tahun baru..
yang penting kena usaha tak boleh putus asa!
okey...??hihi
 
memandangkan kita dah pon masuk ke NEW YEAR,
so hati mau KENTAL..perlu usaha untuk kearah lebih BAIK.
nak kata ada azam baru mungkin tak kot??
huhuhu..sebab yang tahun lepas pon masih belum tercapai..
so kena gigih ler..
 
tahun baru just duduk kat bilik
dengar bunga pi tuh dari tingkap bilik ja
ohsemm kann..sebabnya keja sampai ke malam..
so abis keja badan dah letih..
lalalala..tido is the best time tu...huhu
letak ja kepala,tup2 dah k.o
sampai ke pagi..then sambung keja lagi...
kerja di hari cuti..
yeahh...awesome!

p/s: no more give up..just do the best

No comments: